A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Delhusa Gjon ezért féltékeny 42 évvel fiatalabb szerelmére: Fannival 7 éve vannak együtt


Delhusa Gjon párja azt is elárulta, mitől működik jól a kapcsolatuk.


Delhusa Gjon 50 éve kezdte pályafutását, de ma sem pihen, nemrég forgatta legújabb videóklipjét, ami egy szerelmespárról szól, így annak főszereplője maga az énekes és a párja.

Az augusztus elején 68. születésnapját ünneplő sztár a Mokkának azt mondta, keresve sem tudott volna Fanninál jobb csajt szerezni a forgatásra.

A TV2 reggeli műsorának stábja is jelen volt a klipforgatáson: Gjoni épp lóháton vágtázott szerelme után, a dalban ugyanis a féltékenység is megjelenik. A híresség szerint jó, ha ez az érzés jelen van egy kapcsolatban.

A férfinak az a dolga, hogy féltékeny legyen a párjára.

- Meg a nőnek is. Ez így dukál, egy kicsit mindig féltékenynek kell lenni, de ne legyen terhes, csak olyan egészséges szinten, hogy érezze a párunk a törődést – véli az énekes.

Delhusa Gjon és párja már hét éve élnek együtt boldogan. Fanni szerint a kapcsolatuk egyik titka a türelem.

- Az is, hogy őszinték vagyunk és nyugodtak, nagyon ritkán veszekszünk, de akkor hevesen. Mindent őszintén elmondunk egymásnak, és mindent meg is beszélünk. Szerintem ezen múlik, hogy ennyi ideje együtt vagyunk.

A 42 évvel fiatalabb Fanni is elárulta, hogy egyáltalán nem érződik köztük a nagy korkülönbség, mára teljesen összecsiszolódtak.

- Sőt, nagyon sokszor én tanítom Djonit, hogy mit illik, mit nem, új dolgokat tanítok neki, ő pedig mondja nekem az élet okosságait. Ezért is választottam ennyi idős férfit, hogy fel tudjak nézni rá, nekem ez nagyon fontos.

Delhusa Gjon 2020 nyarán jegyezte el Fannit, az esküvőt a világjárvány miatt kénytelenek voltak halogatni, de tervezik a mielőbbi egybekelést.

- Mondtam neki, hogy esküvőt mindenképp szeretnék, szerintem ez hét év után egy alapdolog lenne. Gjoni nem így van vele, de kénytelen lesz kiegyezni: vagy elvesz, vagy elmegyek – árulta el a menyasszony.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések