A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csisztu Zsuzsa előző házassága boldogtalan volt: szerinte ebbe betegedett bele az édesanyja


Csisztu Zsuzsa hisz abban, hogy édesanyja odafentről vigyáz rá, és a lelke az első unokájában él tovább.


Csisztu Zsuzsa gyermekkorában vallásos nevelést kapott, ma is rendszeresen imádkozik, időnként templomba is jár, amikor felkeresi a szülei sírját, megosztja velük örömét és bánatát is. Mindez ugyanakkor nem zárja ki, hogy fogékony legyen az ezotériára.

Amikor amerikai egyetemistaként az autópályán felborult a kisbuszuk, és sérülés nélkül megúszták, szerinte egy angyal vigyázott rájuk, és amióta a szülei elhunytak, ők őrködnek felette.

Az egykori tornász Izing Klárának a Story magazinban futó rovatában azt mondta, úgy véli, az édesanyja az ő boldogtalan előző házasságába betegedett bele, ugyanakkor ennek a betegségnek a kapcsán ismerte meg a harmadik férjét, és édesanyja intézte úgy, hogy várandós legyen az első gyermekével.


Az ismert asztrológus 15 évvel ezelőtt elemezte Csisztu Zsuzsa születési képletét, és próbálta finoman felkészíteni arra, hogy az édesanyja hamarosan már nem lesz vele, de a lelke valószínűleg az unokájában él majd tovább, aki csak a lánya következő házasságában fogan majd meg, az a házastársi szövetség lesz sikeres. Minden bejött, amit a horoszkópja mondott, azóta hisz az asztrológiában és a gondolat teremtő erejében is.

- Soha nem fogom elfelejteni a 2004-es athéni olimpiát, amikor megláttam a vízilabdacsapatunkat a dobogón, és ahogy megakadt a szemem a Steinmetz fivéreken. Hirtelen átcikázott az agyamon, milyen nagy boldogság lehet két ilyen fiú anyukájának lenni. Én is két ilyen stramm fiút szeretnék. Hiszem, hogy ezt bevonzottam az életembe - mesélte az 51 éves sztár.

Krisztián fia 2007-ben, Adrián 2013-ban született. Mindketten sportolnak, a nagyobbik vív, a kisebbik kempózik. Az idősebbik gyermek születése előtt egy évvel, 2006-ban házasodott össze dr. Ketskés Norberttel, aki Csisztu Zsuzsa édesanyjának háziorvosa volt, így rendszeresen tartották a kapcsolatot telefonon.


- Az hiszem, az anyukám az én boldogtalan előző házasságomba betegedett bele. Miután elváltam, először a szüleimhez költöztem, akkor találkoztam először Ketskés doktorral személyesen, akivel egymásba szerettünk.

- Meg vagyok győződve arról, hogy anyukám intézte úgy, hogy a halála után váradós legyek. Hiszen nem magyarázható mással az, hogy a távozása után az életem mélypontra került, ugyanakkor a várandósság miatt határtalanul boldog voltam - osztotta meg a lap olvasóival Csisztu Zsuzsa, akinek első gyermeke kilenc hónappal az édesanyja halála után született meg.

DOSSZIÉ:

📂 Rubint Réka porig alázta a támadóit – Nem lennénk a helyükben!

📂 Salma Hayek csillogó estélyiben keltett feltűnést Cannes-ban: férje le sem vette róla a kezét

📂 Ambrus Attila felesége már a 6. hónapban van: babapocakos címlappal jelentették be a gólyahírt

📂 Hatéves koráig csak szerbül tudott Kudlik Júlia: 20 éve nincs képernyőn, de az arca, a hangja azóta is itt van velünk

📂 Demi Rose meztelenül kezdett el tornázni – válogatás

📂 Vasvári Vivien megszegte a tűzgyújtási tilalmat legújabb bikinis fotójával

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések