A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bruce Willis kislányai jól megnőttek: Mabel és Evelyn irtó cukik


Bruce Willis legkisebb lányairól friss fotók készültek.


Bruce Willis és Emma Heming két imádni való kislányt nevelnek, Mabel 2012-ben, Evelyn 2014-ben látta meg a napvilágot.

A sztárfeleség a lányokról friss fotókat osztott meg az Instagramon, az aranyos képek sok rajongó szívét megmelengették.

Emma kiment a lányokkal a függetlenség napja alkalmából megrendezett parádéra, az alábbi felvételen Evelyn a székükben lazított, míg Mabel a pokrócon ült. Az idősebbik egyértelműen édesanyjára hasonlít. A kisebbik viszont az apjára ütött, a színész szép, kék szemeit is örökölte. Nagyon aranyosak együtt a testvérek.



Hihetetlen, hogy megy az idő, hiszen már mind a ketten iskolába járnak, jelenleg a nyári szünetet élvezik. Biztosan sokat mennek majd a szüleikkel kirándulni, egyik kedvenc közös programjuk a biciklizés, de túrázni is szeretnek. Az alábbi felvételen gyönyörű édesanyjukkal láthatóak.

Bruce Willisnek Demi Moore-ral való házasságából három lánya született, Rumer, Scout és Tallulah, szerencsére velük nagyon jó a kapcsolata Emmának, de a színész volt nejével is jó viszonyt ápolnak. Igazán példaértékű mozaikcsaláddá váltak.

- Sajnos számos szörnyű történetet hallottam arról, hogy az exfeleség miket művelt a férfi kiválasztottjával. Nekem ezzel nagy szerencsém volt, mert kezdettől fogva egy szerető és nyitott család vett körül - fogalmazta Emma a Northern Westchester Moms lapnak.



Willis idősebb lányaival is csodásan alakult a kapcsolata, nem egyszerű időszakban érkezett a famíliába, hiszen amikor megismerte a lányokat, pont tinédzserek voltak, a legkisebb 13, a legidősebb 18 éves volt. Kicsit tartott attól, hogy elutasítóak lesznek vele.

- Az első naptól tárt karokkal fogadtak. Ők tényleg ilyenek. Szerető, érzékeny, jól nevelt lányok, nem mellesleg mindannyiuknak remek a humorérzékük. Szerették volna látni apjukat boldognak. Ez már önmagában is sokat mond a jellemükről - fogalmazta a blogjában.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések