A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bennégett a tyúkólban a kétéves kislány, miközben a szülők tévéztek


Pillanatok alatt bekövetkezett a baj, amikor felcsaptak a lángok egy ház udvarán. A kislány életét nem lehetett megmenteni.


Borzalmas tragédiáról számoltak be az ukrajnai Ternopili terület egyik falujából, mely egy többgyermekes család udvarán következett be.

A család ugyanis egy tyúkólat alakított át lakóhelyiséggé, ami nemrég a tűz martalékává vált, benne a kétéves kislányukkal. A tűzeset kapcsán a szakértők még keresik a tragédia kiváltó okát.

A tűzoltók találtak rá a kétéves kislány holttestére, a helyiségben lévő ágy alatt. A rendőrök szerint a gyermek megijedt, és ott akart elrejtőzni a tűz elől. Az előzetes információk szerint a lakók Kárpátaljáról származnak – számolt be róla a kiszo.net alapján a Bors.

A tragédia idején az idősebb gyerekek a folyóparton voltak, négy felnőtt pedig a házban nézte a televíziót, míg a legkisebb az udvaron játszott. Egy robbanásszerű hangra figyeltek fel, aminek köszönhetően észrevették a lángokat.

A kislány az előzetes információk szerint feltehetően baleset áldozata lett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések