Hirdessen itt

Balesetek, fakidőlés, bálatűz: kék hírek hétfőről


Többször is riasztották a megyei tűzoltókat az elmúlt 24 órában. Ügyeleti összefoglaló.


Kerékpárútra borult egy ötméteres olajfa Hajdúszoboszlón, a Kabai úton. A helyszínre a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik eltávolították az útakadályt – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeleti összefoglalójában.

Egy fa több ága is veszélyesen meghasadt tegnap délelőtt Hajdúböszörményben, a Bíró Péter utcában. A helyi és a debreceni hivatásos tűzoltók létrán keresztül, láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyt.

Hatszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet Komádiban, a Keskeny utcában hétfőn kora délután. A helyszínre a helyi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Villanyoszlopnak ütközött egy motor tegnap délután a 471-es számú főúton, Nyíradony-Aradványpusztán. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik a sérült járművet a villanyoszlopról eltávolították, majd a forgalmi akadályt megszüntették. A motoros az ütközés következtében életét vesztette.

Kaszáló és körbála égett ötszáz négyzetméteren a tetétleni Hunyadi utcában. A helyszínre a püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Két személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze tegnap délután a 4-es számú főúton Bocskaikert közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a sérült járműveket.

Rendőrség: kilenc elfogás, hét tettenérés

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét, míg egy súlyos és kettő könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, akik közül hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések