A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A vihar még pénteken is munkát adott a tűzoltóknak


Avartüzek és baleset miatt is megszólaltak a szirénák.


Faágak miatt vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók Debrecen tizenegy utcájába. A csütörtök esti vihar miatt lehasadt faágakat kellett eltávolítaniuk péntek délelőtt is – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Hajdúszoboszlón, a Gönczy Pál utcában egy autó műszerfala gyulladt ki menet közben. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Nyolc hektáron égett a száraz avar és gaz Biharkeresztesen, a Bojti úton. A lángok körbálákat és egy tanyát is veszélyeztettek. A berettyóújfalui és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és három vízsugárral oltották el a tüzet.

Kora este Komádi és Dobaipuszta között öt hektáron foltokban égett a tarló. A komádi önkormányzati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, nyolc külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 16 személyt állítottak elő, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések