A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A mátrafüredi körzeti megbízott érte tetten a drogos gyöngyösi férfit


A gyanú szerint az autóban tartózkodó gyöngyösi férfi kábítószert fogyasztott, valamint a rendőrök kábítószergyanús anyagokat is lefoglaltak.


A mátrafüredi körzeti megbízott 2021. július 18-án délelőtt Gyöngyössolymos külterületi erdős részén, a Görgőbikki úton figyelt fel egy parkoló járműre – tájékoztatta portálunkat hétfőn Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

Közlése szerint ezt követően a rendőr intézkedés alá vonta az abban tartózkodó három személyt, akik szemmel láthatóan bódult állapotban voltak, továbbá kábítószergyanús anyagokat és ezek fogyasztásához használt eszközöket talált az autóban.

A helyszínre kiérkező járőrök előállították a férfiakat a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt a 24 éves K. Gusztáv esetében mutatott pozitív értéket. Ellene kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések