A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

11 alkalommal lopott parkoló autókból a salgótarjáni férfi


Befejezték a nyomozás vizsgálati szakaszát a salgótarjáni rendőrök a 66 éves férfi ellen, aki egy salgótarjáni áruház parkolójában több autóból is lopott.


A police.hu tájékoztatása szerint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság 11 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 66 éves salgótarjáni férfi ellen.

R. L. 2020. szeptember 16. és 2021. március 22. között Salgótarjánban az egyik országos áruházlánc üzletének parkolójában összesen 11 alkalommal lopott különböző értékeket parkoló autókból.

A férfi – amíg a sértettek a jármű csomagtartójába árut pakoltak, illetve a bevásárló kocsit a tárolóhelyére visszatolták – a gépkocsik lezáratlan állapotát kihasználva az ülésről, illetve a csomagtartóból kivette a sértettek táskáját és pénztárcáját. A gyanúsított az így megszerzett személyes használati tárgyakat, iratokat, mobiltelefont, készpénzt ellopta.

A hatóság tagjai a jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló gyanúsított ellen folyamatban lévő eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések