A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Új tagokkal bővült a Halhatatlanok Társulata: itt a nyertesek névsora


Az idei év során másodjára dönthették el az ATV nézői, hogy kik legyenek azok a művészek akiket felavatnak a halhatatlanok közé.


A Halhatatlanok Társulatát 1996-ban hozta létre Érdi Sándor és Szegvári Katalin, a Stúdió kulturális hetilap alkotói egy portrésorozat ötlete nyomán. A társulat Örökös Tagjait a nagyközönség választja meg az előadóművészek közül, akikről azt gondolják, hogy tehetségükkel, rendelkezésre álló eszközeikkel és a nemes célok melletti kiállásukkal sokat tettek a kultúráért, a művészetért és a társadalomért - írja az ATV.hu.

Idén 17. alkalommal hirdettek eredményt a Halhatatlanok Társulatának újonnani tagjaival kapcsolatban, amit Szinetár Miklós az ATV Egyenes Beszéd című műsorában konferált fel. A Halhatatlanok Társulatának kuratóriumi elnöke úgy fogalmazott, hogy az a feladatuk, hogy visszatereljék egy kicsit a figyelmet a művészetre.

A győztesek névsora a következő volt:

👉 A színésznők kategóriájában Lázár Katit és Tiboldi Máriát választották a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjai közé a nézők.
👉 A színészek kategóriájában a legtöbb szavazatot Rudolf Péter és Szacsvay László kapta.
👉 A táncművészek közül Bodor Johanna és Zsuráfszky Zoltán került a Halhatatlanok Társulatába.
👉 Az operaénekesek közül Zempléni Máriát és Bede-Fazekas Csaba választották a „Halhatatlanok" közé.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések