A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szolnokon busznak ütközött egy autó, Karcagon a bringás ment az autónak


A busz egyik utasa, valamint a kerékpáros sérült meg.


Június 25-én, a kora reggeli órákban egy 52 éves szolnoki lakos autóval közlekedett Szolnok belterületén. Elindulása, és a forgalomba való bekapcsolódása közben nekiütközött az Ady Endre út felől a Várkonyi István tér irányába menetrend szerint közlekedő autóbusznak. A baleset következtében a busz egyik utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szintén ezen a napon, reggel 8 órakor egy 18 éves helyi lakos, az általa hajtott kerékpárral közlekedett Karcagon, a Kórház úton. Haladása során egy útkereszteződéshez érve nekiütközött az előtte forgalmi okok miatt lassító, majd várakozó autó hátuljának. A fiatal lány elesett a kerékpárjával, és elsődleges orvosi vélemény szerint 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A balesetek kapcsán a rendőrség felhívja a figyelmet az elindulás és a megfelelő követési távolság mindenkori betartására, valamint a KRESZ jelzőtáblák utasításainak maradéktalan betartására.

A hőség továbbra is folytatódik, ilyenkor a koncentrált vezetés még több energiát igényel – hangsúlyozza a rendőrség. Lehetőség szerint – különösen hosszabb utazás esetén – többször is álljanak meg, frissítsék fel magukat, és legyen elegendő hideg víz mind a járművezető, mind az utasok számára. Közlekedésük során törekedjenek a nyugodt, óvatos és körültekintő haladásra, hogy minden gyermek és felnőtt biztonságban célhoz érjen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések