A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kirakóval hívják fel a figyelmet a drog veszélyeire a rendőrök


Ne próbáld ki, inkább rakd ki címmel játékra hívnak a megye rendőrei.


A Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az 1987 óta minden évben június 26-án megtartott Kábítószer Elleni Küzdelem Nemzetközi Világnapja alkalmából idén is figyelemfelhívó játékot hirdet.

A kábítószer-ellenes világnap keretében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai egy megelőzési célú kirakóval kívánják felhívni a figyelmet a kábítószer elleni küzdelem és a prevenció fontosságára, a drogfogyasztás veszélyeire, illetve annak káros hatásaira – olvasható a police.hu-n. A helyes megfejtést beküldők közül, sorsolás útján választják ki azt az egy szerencsés nyertest, aki tárgynyereményben részesül.

Beküldési határidő: 2021. 07. 26. A sorsolás ideje: 2021. 07. 29. Az összeállított puzzle-ről készült fényképet névvel és telefonos elérhetőséggel együtt e-mailben küldjék el a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu címre.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy csak a 2021. július 26-án 24 óráig beérkezett megfejtések vesznek részt a sorsoláson!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések