A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rongálás miatt körözték a nyíregyházi férfit


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 21-én elfogták T. B. 37 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot rongálás vétség elkövetése miatt. A rendőrség a körözött férfit őrizetbe vette.


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2021. június 21-én egy segédmotoros kerékpárral közlekedő olcsvai férfit. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A járművezetőt a rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Nyíregyháza Rendőrkapitányság járőrei 2021. június 22-én elfogták S. L. 46 éves nagykállói lakost. A férfi ellen a Debreceni Járásbíróság csődbűncselekmény bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrség a körözött férfit őrizetbe vette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei ellenőriztek 2021. június 22-én Nyíregyházán személygépkocsival közlekedő 17 éves nagykállói lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések