A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Melléképületből és egy autóból is lopott a 22 éves gyöngyösi férfi


A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya két rendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt vett őrizetbe egy 22 éves helyi lakost.


B. Zs. a gyanú szerint május 15. és május 16. között a kerítés megbontása után bejutott egy építés alatt álló, gyöngyösi ingatlan területére, majd a melléképület ajtaját kifeszítette, és szerszámgépeket, valamint kerékpárt lopott el – számolt be a Heolnak Mezeiné Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Továbbá a férfi május 21. és május 22. között ismeretlen módon kinyitott egy városban parkoló autót, melyből készpénzt, memóriakártyát és egy bakancsot vitt el.

A rendőrök a beszerzett információk alapján május 31-én fogták el tartózkodási helyén a férfit, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság június 2-án elrendelt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések