A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Maszk nélkül ment vásárolni egy férfi Nagykátán, pofozkodás lett vége a boltossal


A Nagykátai Járási Ügyészség feltételes ügyészi felfüggesztést alkalmazott egy férfivonatkozásában, aki azért ütött pofon egy bolti eladót mert számon kérte rajta a védőmaszk használatának elmaradását. derül ki a helyi ügyészség közleményéből.


Az ügyben megállapított tényállás szerint a férfi még 2021 áprilisának végén úgy akart vásárolni egy tápiószelei dohányboltban, hogy nem viselt maszkot.A bolt eladója őt nem szolgálta ki és felszólította, hogy maszk nélkül nem lehet az üzletben, azt el kell hagynia.

A férfi erre szitkozódni kezdett, majd ugyan a felszólításnak végül eleget tett, de az utcáról is hangosan szidalmazta az eladót.Az eladó az üzlet bejáratához ment, hogy számon kérje a férfin a viselkedését. Ekkor az elkövető lefogta a kezeit és egy ízben arcon ütötte.

A Nagykátai Járási Ügyészség garázdaság vétsége és tettleges becsületsértés vétsége miatt a férfival szemben feltételes ügyészi felfüggesztést alkalmazott 1 év időtartamra, mivel attól magatartásának kedvező változása várható.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések