A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az évszázad elfogása: Elkapták a zsaruk a szegedi f.sórémet


Hosszú ideje tartotta rettegésben a szegedi passzázs üzleteit a rém, aki éjszakáról éjszakára végig... nos, végigf.sta a boltok bejáratait. Most egy ideig csak a cellában végezheti a dolgát, a korábbi büntetéseket ugyane cselekményei miatt nem tudta befizetni, tehát bevarrták.


A rendőrség tájékoztatása szerint a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a helybeli férfit, aki 2021. május közepén megrongált egy dísznövényt a szegedi Passzázs soron. Ezzel egy időben azonosították azt a férfit is, aki a téli hónapokban köztisztasági szabálysértéseket követett el ugyanitt - fogalmazza meg kulturáltan a tényt a rendőrség, hogy arról az illetőről van szó, aki vécének használta az üzleteket.

A növényes:

A rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves gyanúsított a szegedi Passzázs üzletsoron sétált 2021. május 23-án, amikor minden előzmény nélkül megrángatott egy bolt elött kiállított cserepes bambuszt, majd azt a földre dobta. Az esetről és a férfiről a bolt biztonsági kamerája és a városi térfigyelő kamerák is felvételt készítettek, amelyről a nyomozók azonosították őt, elkapták, beismerő vallomást tett.

A f.sós

A rendőrök szintén a kamerafelvételek alapján derítették ki, hogy ki az a férfi, aki a tavaly és az idei év elején is néhány alkalommal ugyanitt "köztisztasági szabálysértést" követett el. A rendőrség azt mondja, hogy a korábbi sajtóhírekkel ellentétben az 57 éves férfi nem a napokban, hanem hónapokkal ezelőtt piszkította össze a Passzázs sort. Ellene a rendőrök több alkalommal is intézkedtek, és a helyszíni bírságot, valamint a szabálysértési feljelentésekből eredő pénzbírságot befizetni nem tudta, ezért azokat még 2021 áprilisában a bíróság elzárásra változtatta, amit azóta is tölt.

Korábban a Szeged ma írta meg, hogy a kamerafelvételek alapján tudni lehetett, hogy egy mankós hajléktalanról van szó, aki dolga végzése közben direkt belenézett a kamerákba is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések