A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyomorforgató: saját kisfiát erőszakolta meg a bepiált kalocsai apa – így derültek ki rémtettei


A férfi nem csak agresszív volt, ha ivott, de a saját kisfián is kiélte perverz nemi vágyait.


A 40 éves kalocsai horrorapa amúgy sem volt éppen mintaszülő: rendszeresen hulla részegre itta magát, ilyenkor pedig alaposan elverte megfélemlített élettársát és védtelen, 13 éves kisfiát is. Ezután azonban még szörnyűbb dolgot tett, ugyanis

mikor bepiált, rendszeresen meg is erőszakolta a rémült kisfiút.

A gyerek el sem merte mondani azokat a gyomorforgató dolgokat, amelyeket az apja tett vele, sokáig mindenki elől titkolta az átélteket, mígnem egy nap kibökte az egyik tanárnőjének, az elszörnyedt pedagógus pedig azonnal értesítette a rendőrséget és a gyámügyet is.

A zsaruk azonnal lecsukták a férfit, aki viszont fellebezett ez ellen. Az ügyészséget mégsem hatotta meg: a pedofil ugyanis továbbra is a rácsok mögött marad. Döntésüket azzal indokolták, hogy – bűnössége esetén – 5 évtől 20 évig terjedő büntetést kaphat, ami magában hordozza a szökés és elrejtőzés veszélyét, így a férfi a börtönből megy a bíróság elé – írja a Bors.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések