Hirdessen itt

Fordított palacsinta Nutella-imádóknak: a tésztába kerül a mogyorókrém, mellé a friss gyümölcs


Ha te is imádod a nutellás palacsintát, próbáld most ki úgy, hogy a tésztájába kevered a mogyorókrémet.


Ha azok közé tartozol, akik szerint nincs jobb a nutellás palacsintánál, fokozd az élvezeteket, és készítsd el az ínycsiklandó édességet úgy, hogy a krémet a tésztájába kevered. Friss gyümölcsökkel tálalva az igazi. A palacsintatésztát bekeverés után egy rövid ideig érdemes pihentetni, hogy a lisztszemcsék megduzzadjanak. Felgyorsíthatod a munkát, ha egyszerre két palacsintasütőt használsz.

Hozzávalók:

👉 30 dkg Nutella
👉 15 dkg liszt
👉 4 db tojás
👉 2 dl szénsavas víz
👉 1 csomag sütőpor
👉 olaj a sütéshez
👉 friss gyümölcs a tálaláshoz

Elkészítés:

A Nutellát kézi habverővel keverd ki a tojásokkal és a szénsavas vízzel, majd szitáld hozzá a sütőporral elkevert lisztet. Takard le, és hagyd állni 10 percet.

Ha a pihentetési idő letelt, palacsintasütőben forrósíts egy kevés olajat, oszlass el benne egy merőkanálnyi tésztát, és a palacsinták mindkét oldalát süsd meg. Tálald eperrel, málnával, kivivel vagy bármilyen gyümölccsel, amit szeretsz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések