A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

FeGyőr és Cseh Katalin közös európai hadsereggel állítaná meg a kínaiakat és oroszokat


Ilyent már láttunk a magyar történelemben, amikor az ellenzék kívülről hadsereggel igázta le az egész magyar társadalmat és hajtotta gyarmati sorba, és amit a magyar nemzet nagyon megsínylett. Most FeGyőrék éppen erre gyúrnak.


„Erős, nagyhatalomként viselkedő Európai Unióban” gondolkodik a Momentum, „amely kész szembeszállni a kínai és orosz nyomulással”.

Fekete-Győr András és Cseh Katalin a francia parlamentben az En Marche képviselőjével, Pieyre-Alexandre Anglade-dal tartottak megbeszélést, és mint a Momentum elnöke írta közösségi oldalán, az EU-nak igenis fel kell lépnie, ha egy kormány Európában „akarja meghonosítani Putyin maffiaállamának törvényeit és módszereit”.

A Momentum és az En Marche is abban hisz, hogy az EU-nak közös, európai hadseregre van szüksége annak érdekében, hogy végre nagyhatalomként léphessen fel a világ konfliktusaiban”

– fogalmazott Fekete-Győr.

A Momentum elnöke szerint Kína és Oroszország, pontosan látják, hogy „komolyan megindult a gondolkodás az európai hadsereg létrehozásáról”.

Az Orbánok, Putyinok, Le Penek egy gyenge, szétesett Európában érdekeltek – mi viszont egy erős, nagyhatalomként viselkedő Európai Unióban, amely kész szembeszállni a kínai és orosz nyomulással”

– írta a politikus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések