A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Angelina Jolie a válásuk után 22 évvel találkozgat újra exférjével: már az egyik fiát is bemutatta neki


Angelina Jolie-t ismét hírbe hozták Jonny Lee Millerrel.


Amióta Angelina Jolie és Brad Pitt házassága tönkrement 2016-ban, a szép színésznő egyedülálló édesanyaként éli mindennapjait. Ha voltak is randijai, azokat ügyesen titkolta, mert a sajtó az elmúlt években nem közölt cikkeket azzal kapcsolatban, hogy járna valakivel.

Ám múlthét pénteken a paparazzók lefotózták, ahogy exférje, Jonny Lee Miller apartmanjánál járt Brooklynban, egy üveg borral a kezében ment fel hozzá, majd három órával később távozott onnét, írta meg a Page Six. Kedden ismét a férfinál járt, és vitte magával fiát, Paxet is, közölte a Hollywood Life.

Jolie-t és a 17 esztendős Paxet a paparazzók is megörökítették, miközben elhagyták Jonny Lee Miller otthonát. A lap információi szerint a brit származású színész lakásán körülbelül egy órát tartózkodtak.



A People magazin forrása szerint a két ex bár hivatalosan 22 éve váltak el, ugyanúgy barátok maradtak. Emellett Pax ismeri a színész fiát, Bustert, akivel jó kapcsolatot ápol. Egyelőre se Jolie, se Miller nem nyilatkozott kettejük kapcsolatáról, mindenesetre árulkodó, hogy pár nap alatt két alkalommal is találkoztak egymással.

A két színész az 1995-ben megjelent Adatrablók című film forgatásán szerettek egymásba, nem vártak sokáig az esküvővel, fél év randizás után kötötték össze az életüket, Angelina Jolie akkor még csak 20 esztendős volt. 1997-ben szétmentek, de hivatalosan csak 1999-ben mondták ki a válásukat.

2004-ben a színésznő a színésznő azt nyilatkozta a B magazinnak, az egyik legostobább döntése volt, hogy elvált a férfitól. Mielőtt összeházasodtak volna, sosem veszekedtek és nem bántották meg egymást semmivel, pont ezért érezte úgy, hogy össze akarja kötni vele az életét.

Miután 1999-ben kimondták a válásukat, mind a ketten mások oldalán keresték a boldogságot, Jolie Billy Bob Thornton, majd Brad Pitt felesége lett. Utóbbival összesen hat gyermeket nevelnek közösen. Utóbbi Michele Hicks színésznő kedvese lett, 2008-ban házasodtak össze, de tíz évvel később elváltak. Egy fiuk született, Buster 2008 decemberében jött a világra.

Mivel a szép színésznő és exe is szinglik, így megvan rá az esély, hogy Jennifer Lopezhez és Ben Affleckhez hasonlóan adnak maguknak egy második esélyt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések