A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A „Fizess verssel” kampány után most az újratalálkozást népszerűsítik a kávézók egy ingyenkávéval


Költészetvilágnapi akcióját ismétli meg idén nyáron, ezúttal az újranyitás alkalmából, a Julius Meinl: annak ajándékozol egy kávét, akinek csak akarsz.


A költészet világnapját a Julius Meinl remek akcióval dobja fel mindben márciusban: a „Fizess verssel” kezdeményezés szerint azon a napon a csatlakozó kávézókban egy papírra írt verssorral lehetett fizetni a kávéért.

Most ez annyiban módosul, hogy ha a Say Hello névre keresztelt kampány során pénzért vásárolsz egy kávét bármelyik Julius Meinl kávézóban, a kávé mellé kapsz egy kupont, ami egy ingyenkávét biztosít annak a szerencsésnek, akinek odaadod – a Julius Meinl kávézókban.

A kávéajándékozás gesztusának népszerűsítését pedig az indokolta a cég szerint, hogy az emberek minél hamarabb visszaszokjanak a normális életükhöz, az egymással való találkozáshoz és a közös baráti kávézásokhoz.

Országszerte több kávézó is részt vesz a június 1-jén kezdődő és egészen július 31-ig tartó akcióban. Budapesten közel 30 kávézóban válthatók be a kuponok, melyek listáját és további részleteket az akcióról a Julius Meinl oldalán találni.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések