A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Színpad mellett nevelkedett gyermekek voltak” – Janza Kata és gyermekei őszintén beszéltek a kapcsolatukról – videó


Janza Kata gyerekei arról vallottak, hogy milyen a kapcsolatuk édesanyjukkal.


Janza Katának két házasságból születettek gyermekei, Janka és Samu. A 22 éves Janka a művésznő Pintér Tiborral való házasságából született, fia édesapja pedig Kővári László balett-táncos.

A Családvarázs című műsorban pedig kapcsolatukról vallottak, Janza Kata pedig azt is megjegyezte: "Úgy szültem meg mindkét gyermekemet, hogy ők ilyen színpad mellett nevelkedett gyermekek voltak, nagymamai segítséggel. Tehát én tényleg egy másodpercre nem álltam meg."

Gyermekei azonban nem szenvedtek hiányt semmiből, sőt egyenesen csodálták édesanyjukat azért, hogy egyszerre édesanyaként is a munkahelyén is helyt tudott állni.

"Annyira tudta szerintem tartani ezt a balanszot, annyira egybefolyt ez a kettő, hogy egy színésznő anya. Ez annyira csodálatos volt, hogy én egyszerűen felnéztem rá, hogy nekem ilyen anyukám van, aki közben foglalkozik velem, visz engem a színházba"- vallotta be a művésznő lánya, Janka

Közös időtöltésként pedig leginkább kirándulni és tévézni szeretnek, ha a színésznő elfoglaltságai miatt hármasban tud lenni a gyermekeivel.

"Olyan jólesik kompenzálni. 25 évig meg sem álltam. Én a Budapesti Operettszínházzal, a koncertekkel, és a szabadtéri, nyári előadásokkal - az összes évben talán én voltam talán a legtöbbet a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Ez több hetet elvesz az ember életéből. Nem látod a gyerekeket, csak a nagymamák odahozzák, és aztán mész vissza dolgozni" - vallotta be Janza Kata, aki az elmulasztott perceket próbálja kompenzálni.

Gyermekeit pedig olyannyira nem rémisztette el a színészet gondolata, hogy Janka a szüleit követve színésznek készül. Továbbá az is elhangzott a műsorban, hogy habár a művésznő kétszer elvált, jó kapcsolatát ápol volt férjeivel.

Íme, a teljes videó:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések