Hirdessen itt

Pintér Tiborra alig ismerni rá: hosszú szakálla miatt sokan kritizálják


Pintér Tibort sokan kritizálták: most elárulta, mi az oka megváltozott külsejének.


A karanténban sokaknak átalakult a külseje: volt, akire felszaladt pár pluszkiló, míg egyesek épp ellenkezőleg, fogytak, miután jobban oda tudtak figyelni, és időt szakítani az egészségesebb életmódra.

Másoknak csak a haja nőtt meg, míg sok férfi szakállat növesztett. Az utóbbi táborba tartozik Pintér Tibor is.

A 47 éves sztárt láthattuk már simára borotvált arccal és borostával is, mindkettő jól állt neki. Hosszú, dús szakállal viszont, mint ahogy mostanában feltűnt az Instagram-oldalán, alig ismerni fel.


Amikor anyák napjára kitett egy videót, amin verset szaval, sokan kritizálták a külsejét. Ez nem túl esztétikus megjelenés tőled, de szép volt a vers. "Szép barátnőd van, kicsit adnod kellene magadra. Csalódás most ez, ahogy látlak" - írta egy nő, míg egy férfi a dús szakálla miatt Bud Spencernek nevezte.

A változás azonban nem mindenki szerint negatív: amikor a Life TV reggeli műsorának vendége volt, a női műsorvezető, Ábel Anita elhalmozta bókokkal: szerinte Tenya most néz ki a legjobban, a haj és a szakáll is bejön neki.



Pintér Tibor az Ébredj velünkben elárulta, hogy a hivatása az oka, hogy ennyire megváltozott a külseje: a nyáron több olyan szerepet is játszik, így például Szent Lászlóét, amiknél ilyen arcszőrzetre és hajra van szükség.  

- Ezen a nyáron érdekesen alakul a szereposztásunk, mert nagyon készülünk a Szent László rockoperára, és a freskók ilyen hajjal és szakállal ábrázolják. Az Aladdinban pedig a Dzsint osztottam magamnak – mesélte a Nemzeti Lovasszínház alapító igazgatója.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések