A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin gyönyörűen festett piros kabátruhájában: a hercegné karcsú alakját szépen kiemelte a kreáció


Katalin hercegné több alkalommal bebizonyította már, hogy mennyire jól illik hozzá a piros szín.


Katalin hercegné a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, Vilmos herceg feleségét emberek milliói imádják, az elmúlt években sok mindenről tanúbizonyságot tett: szorgalmas és fegyelmezett jellem, aki mindig maximálisan szolgálja a királynőt, óriási szíve van, rengeteg jótékonysági alapítványt támogat, az egyik legnagyobb szívügye a gyermekek védelme, illetve a rászorulók megsegítése, nyitott és kedves karakter, minden hivatalos látogatásán van pár jó szava az őt fogadó emberekhez, nem mellesleg kifinomult és elegáns az ízlése.

Ebben a hónapban jelent meg a Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020 című könyv, amelynek szerkesztésében Katalin is részt vett. A kiadvány száz portrét tartalmaz, ezeket a képeket 31 598 pályázati munkából választották ki. Három fő tematikára fókuszáltak, a segítőkre és hősökre, az új életvitelre, ami a koronavírus miatt kialakult, illetve a hétköznapi, kedves tettekre. Pénteken a hercegné 150 példányt rejtett el csapata segítségével Nagy-Britanniában, emellett meglátogatta a Nemzeti Arcképtárat, akik a könyv eladásából származó bevétel felét kapják meg, a másik felét a hercegné a Mind nevű alapítványnak adja, amelynek dolgozói a lelki egészség fenntartását tűzték ki küldetésüknek.

Pénteken meglátogatta a Nemzeti Arcképtárat, a hercegné roppant elegánsan festett piros kabátruhájában. Egyértelmű, hogy ez az ő színe, az elmúlt években ezt több alkalommal bebizonyította. Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legcsinosabb piros ruháit.

2019 márciusában Catherine Walker kabátruhájában vett részt a Nemzetközösség napja alkalmából rendezett ceremónián.

2017 áprilisában egy gyönyörű Marchesa ruhában gálázott.

2016 augusztusában egy piros L.K. Bennett kreációban fotózták le.

2017 júliusában Berlinben járt, akkor egy Alexander McQueen maxiruhában tündökölt.

2016-ban Kanadában tett látogatást, az egyik hivatalos partin egy Preen koktélruhában keltett feltűnést.

2020 januárjában egy csillogó, piros estélyiben jelent meg a Buckingham-palota egyik eseményén. Ruhája a Needle & Thread divatházból való.

Katalin egy Eponine kabátruhában tett látogatást a brit Nemzeti Arcképtárban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések