A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Christina Aguilera aggasztóan sovány volt karrierje elején: ma telt idomokkal hódít


Lemezkiadója erőltette rá a cérnavékony külsőt.


Christina Aguileráról berobbanása óta tudjuk, hogy nincs olyan dal, amelyet ne tudna tökéletesen elénekelni. Sokszor leesik az állunk attól, milyen magasságokban és mélységekben képes kiereszteni énekhangját. Míg sikere a zenében töretlen maradt az évek során, addig külseje rengeteget változott, mióta megismerte a közönség.

Először 1992-ben láthattuk a képernyőn, amikor Justin Timberlake és Britney Spears oldalán feltűnt a Disney Channelen futó The Mickey Mouse Clubban. Önálló zenei karrierje két évvel később, 1994-ben kezdődött az All I Wanna Do címre keresztelt duettel.

A 2000-es évek elejére a legmenőbb énekesnők között jegyezték, milliók irigyelték a külsejét, és sokan akartak rá hasonlítani. Ám ő maga egy cseppet sem volt kibékülve azzal az imiddzsel, amelyet a lemezkiadója erőltetett rá.



- A Stripped című albumom tájékán kezdtem gyűlölni azt a külsőt, amit rám erőszakoltak. Én voltam a sovány, fehér, szőke, kék szemű, életre kelt Barbie baba - mesélte a Billboard magazinnak 2013-ban.

Az önmagát pálcikavékonyságúnak jellemző sztár nem is bírta sokáig, hogy behódoljon az elvárásoknak. 2002-ben teljesen megújult külsővel láthatta viszont a közönség: nemcsak feketére melíroztatta a haját, és piercingeket rakatott be magának, de közel hét kilót hízott.


- Összehívtak egy válságmegbeszélést, ahol közölték, hogy elfogadhatatlan, hogy meghíztam. Tulajdonképpen azt vágták a fejemhez, hogy emiatt nem adok el majd annyi lemezt és koncertjegyet.

Ugyan ezután sokáig küzdött a súlyával: hol leadta, hol visszaszedte a felesleges kilókat, mára rajongói pont nőies idomai miatt imádják.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések