A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb bizonyíték arra, hogy a baloldal vakcinaellenes kampányt folytat


A baloldal vakcinaellenes kampányt folytat, ezt bizonyítja egy, a parlamenthez benyújtott keleti vakcinák alkalmazását ellehetetlenítő határozati javaslat is, amelyet valamennyi baloldali párt aláírt – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója.


Hollik István tájékoztatása szerint a javaslatot aláírók között szerepelt Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, Jakab Péter, a Jobbik elnöke, Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke, Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője és Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke is.

Hangsúlyozta,

👉 az oltásellenes baloldali határozat újabb bizonyíték arra, hogy ha a baloldalon múlna, sokkal rosszabb lenne a helyzet, mint jelenleg, hozzátéve, hogy fényévekre tartanánk a 65 év felettiek teljes átoltottságáról, és nemhogy a hárommillió beoltottat nem közelítenénk, de még a másfél milliót sem értük volna el.


Miképpen a Magyar Nemzet is beszámolt róla, január 25-én nyújtották be azt a javaslatot a baloldali pártok, amelyben egy parlamenti bizottság segítségével akarták megakadályozni, hogy Magyarországon keleti oltóanyagokkal lehessen oltani. A javaslatban kifejezetten a kínai vakcináról van szó, de az indoklás szövegéből és az általuk felállítani szándékozott bizottság feladatainak listájából kiderül, hogy csak olyan oltóanyagot akartak elfogadni, amelyet Brüsszel engedélyez. A javaslatot ötven baloldali képviselő írta alá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések