A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tibi atya rendesen kiosztotta a vérszemet kapott balosokat


Ennyi! Van még kérdés?


A baloldali, bocsánat független és módfelett objektív sajtóorgánumok nyílt levelet írtak a döntéshozóknak címezve, melyben azt kérik – természetesen a független és objektív tájékoztatás érdekében – , hogy engedjék be az újságírókat és forgatócsoportokat a magyarországi kórházak Covid-osztályaira és az oltópontokra.

Ez a kérésük, valljuk be, akkor, amikor tombol a vírus harmadik hulláma, nem túl bölcs és megfontolt. De mi már ezen meg sem lepődünk. Azonban a népszerű Tibi atyánál kiverte a biztosítékot az ellenzéki médiumok álságos és felelőtlen viselkedése:

„A függetlenojjjektív sajtó nyílt levelet írt a kormánynak, hogy ne akadályozzák az objektív tájékoztatást, és engedjék be őket a covid osztályokra. Jól olvasom? Az objektív tájékoztatást?Arra gondolnak, amikor egy éve az egyáltalán nem üres polcokról úgy számoltak be, mintha máris Venezuelában élnénk? Mikor pánikvásároltattak az első hullámban, gócpontokat teremtve ezzel? Mikor teljesen feleslegesen veszélyeztettek emberéleteket, csak hogy újra érezhessék egy kicsit a hatalmukat? Mikor élelmiszerválságot okoztak, mert a pánikvásárlás hirtelen hatalmas keresletet gerjesztett, aztán a vásárlás bezuhanása miatt dobhatták ki a megtermelt élelmiszert a termelők? […] Nos, szerintem az objektív tájékoztatáshoz akkor is közelebb lennénk, ha bevonnák a sajtóigazolványukat. […] Közel másfél éve azért nem lehet erről a vírusról érdemben beszélni, józanul mérlegelni egyik vagy másik opciót, esetleg nem teljes, hanem csak józan lezárásokat alkalmazni, mert ott terem valamelyik függetlenobjektív csipetcsapat, halálhörög és gyilkost kiált. […]”

Ez az igazság.

Kovács Zoltán a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár sem hagyta szó nélkül a baloldali médiumok lázító nyílt levelét, zseniális Facebook-posztban válaszolt:

„A kórházakban gyógyítani kell és nem kamerázni. Az operatív törzs minden nap tájékoztatja a nyilvánosságot. A baloldali portálok ennek ellenére kamuhíreket terjesztenek és lejáratják a magyar egészségügyet. A magyar kórházak és az ott dolgozó orvosok és ápolók emberfeletti munkával kiválóan teljesítenek. Hagyják őket dolgozni!”

A baloldal és az őket kiszolgáló médiamunkások, tanácsadók, elemzők vérszemet kaptak, minden eszközt bevetnek a remélt ellenzéki választási győzelem érdekében. Akár emberéleteket is hajlandóak kockára tenni a céljaik elérése érdekében. De ne csodálkozzunk, hiszen már messzebbre is mentek, hiszen Nagy Attila Tibor baloldali elemző odáig süllyedt, hogy egyenesen kampányt építene az emberek gyászára.

Szégyen, hogy itt tart a baloldal!

A függetlenojjjektív sajtó nyílt levelet írt a kormánynak, hogy ne akadályozzák az objektív tájékoztatást, és engedjék...

Közzétette: Tibi atya – 2021. március 31., szerda

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések