A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szijjártó Péter Jourovát és társait kérdezte Petry kirúgásáról


Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán egy rövid posztban, Petry Zsolt nevét nem említve, de szavait annak fotójával illusztrálva kérte számon liberális EU-s politikusokon, hogy ezúttal miért nem emelik fel a szavukat.


A magyar politikus Vera Jourovának, Didier Reyndersnek, Frans Timmermansnak, Judith Sargentininek „és minden, a véleménynyilvánítás szabadsága témájában mások gátlástalan kioktatására szakosodott, liberális európai politikusnak” címezte a számonkérést posztjában:

👉 „Németországban kirúgtak a munkahelyéről egy embert, mert elmondta a véleményét. Migrációról és családról. Most hol vagytok? Mikor fogtok tiltakozni? Mikor indítotok és milyen cikkely szerinti eljárást?”


– tette fel a kérdést a miniszter.

Mint arról beszámoltunk, Petry Zsolt kapusedzőtől azután vált meg klubja, a Hertha, hogy a Magyar Nemzetnek adott interjújában az LMBTQ-családok védelmében tett kijelentése miatt Gulácsi Péterrel kapcsolatban azt mondta: jobban tenné, ha a focival foglalkozna.

A migránsok tömeges beengedésének veszélyeivel kapcsolatban pedig úgy fogalmazott: Európa morálisan mélyre süllyedt.

Kedves Vera Jourová, Didier Reynders, Frans Timmermans, Judith Sargentini és minden, a véleménynyilvánítás szabadsága...

Közzétette: Szijjártó Péter – 2021. április 7., szerda

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések