A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Saját rajongóikat tizedelik meg a halálkampányoló Gyurcsányék


Ha valami katasztrófa folytán most Gyurcsányék lennének hatalmon, bizonyos, hogy feleennyi embert sem oltottak volna még be, hiszen nem rendelnek kínai meg orosz vakcinát.

Körülbelül 30-40 ezer halottunk lenne. Tudják ezt Böszméék is, de hithű Luciferként most mégis a halottak számával támadják az Orbán-kormányt. Igazi véglények. Tegyük össze a két kezünket, hogy olyan kormányunk van, amely a brüsszeli terrornak és az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ellenzék halálkampányának ellenállva mert rendelni keleti oltóanyagot!

Ma feleségem is megkapta az első oltását. Jómagam már nagypénteken. Az egész nem tartott tovább húsz percnél. A katonák, nővérek, orvosok gyorsan, kedvesen, elképesztő profizmussal dolgoztak. Hála és köszönet nekik! A Jóisten áldja meg mindannyiukat! Közülük is elsősorban azt a katonát, aki mosolyogva hívta föl feleségem figyelmét, hogy vegye föl a kabátját, mert odakint fúj a szél.

Minden ismerősöm, barátom hasonlóról számolt be: mosolygós nővérekről, szolgálatkész katonákról, előzékeny portásokról, profi államapparátusról. Mindaz, amit a Lószerszámok Doktora terjesztett hetekig a zsúfoltságról, a le nem kötött nyugati oltóanyagról meg hasonlókról, az színtiszta hazugság, rágalom, becstelenség volt. A Lószerszámok Doktora, aki a minap maga is megkapta a – szerinte nem kellő mennyiségben lekötött – Moderna-oltást, csupán azt képes árasztani magából, ami lényének lényege: hazugságot, rágalmat, becstelenséget. Magyarországon már a karonülő kisgyermekek is tudják, hogy a kormány minden olyan nyugati oltóanyagból lekötött nagy mennyiséget, amely ezekben a hónapokban megérkezik. Ami viszont Brüsszel bénázása és a gyártó késlekedése miatt csak ősszel érkezne, abból felesleges volt nagyobb tételt megrendelni, hiszen addigra már az egész ország be lesz oltva keresztbe-kasul, többször.

👉 Tegyük össze a két kezünket, hogy olyan kormányunk van, amely a brüsszeli terrornak és az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ellenzék (ellenség) halálkampányának ellenállva mert rendelni keleti vakcinákat! Csak a kínaival és az orosszal mostanáig már több mint egymillió magyart oltottak be – ez nyilvánvalóan több ezer megmentett életet jelent! Ha Gyurcsányék lennének hatalmon, sokkal több lenne a halottunk, és jó, ha egymillió honfitársunk be lenne oltva…


Nekik a pénz fontosabb, mint az emberélet

Azért kaphattuk meg feleségemmel együtt az oltást negyvenes létünkre, mert akik soron következtek volna – ötven-hatvan év körüli, valószínűleg DK-rajongó honfitársaink –, nekik nem kellett az orosz vakcina. Azért nem kellett nekik, mert felültek Gyurcsányék halálkampányának.

👉 Elhitték ennek a sátáni, pirosfejű embernek és rettenetes nejének, hogy a keleti vakcina nem biztonságos. S pusztán azért nem biztonságos, mert Brüsszel – önző anyagi okból, saját gyógyszerlobbijának engedelmeskedve – hónapok óta nem hajlandó jóváhagyni az orosz és a kínai oltóanyagot. Az üzlet fontosabb nekik, mint az emberek élete.


Két DK-s honfitársunk rettentően buta döntést hozott, amivel veszélybe sodorták saját életüket. Sajnos, nincsenek egyedül. Az elmúlt hetekben balliberális honfitársaink tíz- és százezrei utasították vissza a keleti vakcinákat Gyurcsányék halálkampánya miatt.

Aki visszautasította, az buta és önveszélyes. Aki viszont a visszautasításra lázította őket, az velejéig gonosz, közveszélyes futóbolond!

Ha csak alkalmatlanok lennének…

Miszter Nyafi, azaz Karácsony Gergely is beoltatta magát a minap. Mint írta, azzal az oltóanyaggal, „ami jutott”. Ez magyarra lefordítva szerintem azt jelenti: valószínűleg kínai vagy orosz vakcinával. Viszont ha neki jó a kínai vagy orosz, miért nem volt annyi vér a pucájában, hogy az elmúlt hónapokban fölszólaljon Gyurcsányék halálkampánya ellen? Miért nem tiltakozott? Miért nem állt ki, hogy eddig és ne tovább? Hiszen a mammonalapú uszításba magyar emberek százai, ezrei halhatnak bele! Karácsony viszont gyáván lapított, és – gondolom – az autósok további szivatásán vagy újabb darázsgarázsokon törpölt…

👉 Képzeljük el egy zord pillanat erejéig, mi lenne velünk, ha szép hazánkban egy Gyurcsány-Karácsony-féle brüsszeli csicskakormány lenne hatalmon! Indulhatnánk máris a temetőbe… Hisz’ egy tűzijátékot sem bírtak megszervezni, idejében lefújni, mikor jött a vihar. Emlékeznek még, hányan belehaltak vagy maradandó sérülést szenvedtek a kormány impotenciájába 2006. augusztus 20-án? Egy sima közbeszerzést képtelenek kiírni anélkül, hogy ne tennék rá az ötmilliárdos kenőpénzüket. Egyedül a nagykörúti biciklisávokhoz, a buszmegállókba telepített méhkaptárakhoz, a szivárványos térdelő szobrokhoz meg a nyavalygáshoz értenek – minden másra tökéletesen alkalmatlanok.


Ám ha csak alkalmatlanok lennének, az lenne a kisebbik baj. A nagyobbik: Gyurcsányék oltási halálkampányába sok-sok ember halt bele. Azok, akik még Őszöd után is képesek voltak hinni nekik, és visszautasították a kínai vagy az orosz oltást. Szegény, szerencsétlen, buta DK-rajongók! De a politikusaik közül sem mindenki annyira rafkós, mint László Imre, aki a pórnépnek szánt halálkampány ellenére sunyiban, soron kívül azért magába vételezte az oltást. Szomorú példa erre megboldogult Penz András, a DK kistarcsai önkormányzati képviselője, aki Gyurcsányék hergelésére utasította vissza a kínai Sinopharm-vakcinát. Röviddel később megbetegedett és meghalt. Ha beoltatta volna magát, szinte biztos, hogy ma is élne. (Pártja azóta is alig győzi letörölni az internetről Penz András oltásellenes irományait…)

Legyen világos: a vírusról nem Orbán vagy Gyurcsány tehet. Akárki lenne hatalmon, tarolna – miként a világ minden országában. (Hiába kozmetikázzák másutt a statisztikákat, a halálozási többletből látszódni fog a szomorú valóság.) Ám arról igen, hogyan kezelik vagy kezelnék a helyzetet. Az Orbán-kormány rekordgyorsasággal olt, még a WHO is elismerte a magyar állam teljesítményét. Ez a gyorsaság, talpraesettség rengeteg magyar életet megment. Ha Gyurcsányék lennének hatalmon, bizonyos, hogy feleennyi embert sem oltottak volna még be, hiszen hónapok óta a keleti vakcina ellen uszítanak. Már valahol 30-40 ezernél lenne a halottak száma. Tudják ezt Gyurcsányék is, de hithű Luciferként mégis a halottak számával támadják a kormányt. Igazi véglények.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések