Hirdessen itt

Rengeteg baleset történt az elmúlt négy napon Nógrád megyében


Az elmúlt négy napon négyen sérültek meg közúti közlekedési balesetben, míg további kilenc anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


A police. hu tájékoztatása szerint a Szécsény irányából Nagylóc felé közlekedett április 8-án reggelről egy 18 éves férfi személygépkocsival, amikor egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és nekiütközött a vele szemben közlekedő autóbusznak. A baleset következtében a személygépkocsit vezető férfi sérült meg.

Balassagyarmaton, a Rákóczi fejedelem úton, egy parkolóban április 8-án délelőtt körül egy 47 éves férfi tehergépkocsival tolatás közben elütötte a járműve mögött gyalogosan haladó férfit, aki ennek következtében megsérült.

Egy 20 éves férfi közlekedett gépkocsival április 10-én délután perckor Salgótarjánban, a Csokonai úton, amikor balra kanyarodott és közben egy segédmotoros kerékpárosnak ütközött. A baleset következtében a motoros elesett és megsérült.

Személygépkocsival közlekedett egy 29 éves férfi április 10-én kora esti órákban Nógrádkövesd belterületén, amikor egy jobbra ívelő kanyarban lesodródott az úttestről és egy ingatlan kerítésének ütközött. A balesetben a járművezető megsérült.

Az elmúlt négy napon további kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek a megye rendőrei.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések