A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pfizer vakcina: ezek lehetnek a 2. oltás utáni mellékhatások


Külföldi megfigyelések szerint a Pfizer koronavírus elleni oltás 2. dózisa után jóval erősebben jelentkeztek a mellékhatások. Melyek lehetnek ezek?


Egy izraeli hírportál, az ynet írta meg még januárban, hogy azok, akiket beoltottak a Pfizer 2. adag vakcinájával koronavírus ellen, azok erőteljesebben reagáltak.

"Két napig nem volt könnyű a második oltás után, de legalább tudom, hogy nem placebót kaptam" - nyilatkozta a lapnak a Pfizer és a BioNTech közös fejlesztésű oltóanyagának második dózisával beoltott Itáj Gal nevű orvos, akinél a 2. oltás után egy héttel 38,1 fokos láz, fejfájás, és fáradtság jelentkezett. Ez annak tudható be, hogy a szervezete erőteljes ellenanyag-gyártásba fogott a vakcina hatására, ami egy kívánatos reakció az esetleges mellékhatások ellenére.

Izraelben már több millió Pfizer vakcinát adtak be, és a tapasztalatok alapján a következő mellékhatásokkal lehet számolni:

👉 gyakori: neurológiai tünetek, mint pl. rövid időn belül elmúló arcidegzsába, a szájban fémes vagy keserű íz
👉 fáradtság
👉 fejfájás
👉 szédülés
👉 láz
👉 izomfájdalom
👉 hányinger
👉 borzongás és hidegrázás
👉 gyakori: fájdalom, bőrpír és duzzanat az oltás helyén, a kar ideiglenes mozgáskorlátozottsága, helyi elszíneződés, a nyirokcsomók duzzanata, kiütés vagy helyi gyulladás
👉 ritkábban: ízületi fájdalom, hasi fájdalom, hasmenés, gyors pulzus, hőhullámok, és étvágytalanság

A mellékhatást mutató esetek 24 százalékában fáradtságot, 20 százalékában fejfájást, 17 százalékában szédülést, 9 százalékában lázat, 5 százalékában izomfájdalmat, 4 százalékában hányingert, és 3,7 százalékában borzongást és hidegrázást figyeltek meg.

Az izraeli egészségügyi minisztérium adatai szerint a csaknem 2 millió beoltottból körülbelül 15, súlyos alapbetegségben szenvedő ember igényelt kórházi kezelést az oltás után, s a vizsgálat megállapította, hogy a kórházba kerülésüket többnyire alapbetegségük, nem pedig az oltás okozta.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A NAGY NÉPRITKÍTÁS VÉDŐOLTÁS PROGRAMNAK ÁLCÁZVA!!!
Influenza elleni oltásba "rejtené" a Nemzetközi zsidó-maffia (Pfizer és BioNTech!!!) a Covid-vakcinát!!!
Az egydózisú vakcinát a Pfizer mRNS-alapú influenzaoltásának és a két vállalat által előállított, a koronavírus omikron variánsa ellen kifejlesztett emlékeztető oltásának kombinálásával tervezik létrehozni a népirtók!!!
"A (hatóanyagok) kombinálásával szeretnénk megteremteni a lehetőséget rá, hogy az emberek egyszerre két, súlyos, légzőszervi betegség ellen is védekezhessenek" - fűzte hozzá a bejelentéshez Ugur Sahin, a BioNtech társtettese.
A kezdeti fázisban lévő kutatás során elsősorban azt vizsgálják, hogy a kombinált oltás mennyire biztonságos, mekkora az immunválaszt kiváltó képessége, valamint azt, hogy az emberi szervezet mennyire tolerálja a vakcina (naná, hogy mérgező!!!) "hatóanyagait".
A BioNTech szponzorálásával az USRAHELL-ben zajló kutatáshoz a gyógyszercégek 180, legalább 18 és legfeljebb 64 év közötti önkéntest terveznek alkalmazni=kivégezni.
Az első résztvevő a hét a napokban kapta meg az oltást.
A koronavírus elleni oltóanyagok kifejlesztésében ugyancsak élmezőnyben lévő Moderna biotechnológiai vállalat az úgyszintén amerikai Novavaxszal közösen kezdett bele egy ugyanilyen, kombinált népességszabályzó="védőoltás" kifejlesztésébe a GREAT RESET CIONISTA TERRORISTA-PROGRAM SIKERÉBEN BÍZVA az EMBERISÉG LÉTSZÁMÁT 500 MILLIÓSRA REDUKÁLVA!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3