A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtalálta az indítókulcsot, el is lopta az autót egy békési férfi


Mezőhegyesen szabálysértés, Békésen és Orosházán lopás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés kedden.


Lopásról értesítették kedden 12 óra 45 perc körül Békés megyében a rendőrséget – írja a police.hu. Békésen, egy leparkolt személygépkocsi ajtajában felejtették az indítókulcsot, amit egy férfi megtalált és elvitte a járművet.

👉 A rendőrök a bejelentés után rövid idő alatt azonosították és Békésen, a házánál elfogták a 39 éves férfit, akinél megtalálták az ellopott autót.


A Békési Rendőrkapitányság nyomozói lopás gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene, a személyautót pedig lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

Mezőhegyes külterületéről kedden 9 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy gyöngyösi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta a járművezetéstől. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 42 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság kedden lopás miatt őrizetbe vett egy férfit. A gyanú szerint a 22 éves orosházi férfi 2021 januárjában betört egy házba, Orosházán.

👉 Az épületet átkutatta és több százezer forint értékben mobiltelefonokat, szerszámokat, ruhákat vett magához.


Emellett a nyomozók azt is vizsgálják, hogy más hasonló vagyon elleni bűncselekményt követhetett-e el a férfi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések