A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lopott autóval, részegen törték össze a buszmegállót


Két kamasz vendégségben tartózkodott egy ötvöskónyi házban, és ezalatt sok alkoholt fogyasztottak.


Mikor a többiek nyugovóra tértek, a két fiatal úgy döntött, hogy a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül elviszi a vendéglátójuk pajtában parkoló autóját. Felváltva vezettek, majd késő este Kaposújlakon nekiütköztek egy buszmegállónak, ahol a kocsi bal hátsó kereke kitört.

A fiú és a lány ezt követően gyalog távozott a baleset helyszínéről, később taxival mentek haza. A nagyatádi rendőrkapitányságon a 17 éves fiú és a 14 éves segesdi lány ellen jármű önkényes elvétele, valamint ittas járművezetés gyanúja miatt indított eljárást.

Az esethez a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság azt a megjegyzést fűzte hozzá, hogy az alkohol és a kábítószer hatása alatti vezetés nagy kockázatot jelent a közlekedés biztonságára és a vezetés minőségére. Szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, és további jelentős kockázatot jelent az, hogy az ittas vezetők általában a megengedett sebességet is túllépik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések