A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Le kell dolgoznia büntetését az újkígyósi férfinak


Nem megengedhető módon próbált rendezni egy közlekedési konfliktust az az 54 éves újkígyósi férfi, aki ellen garázdaság miatt emelt vádat a járási ügyészség, és jóvátételi munka, mint intézkedés alkalmazását indítványozta.


A férfi tavaly ősszel Békéscsabán, az Orosházi úton a Madách utca felé közlekedett, amikor kikanyarodott elé egy autó. A vádlott indulatossá vált, és kezét az ablakon kinyújtva középső ujját a másik sofőr felé mutatta. Erre a másik autós a vádlott mellé hajtott, és trágár szavak kíséretében számon kérte.

Amikor az Orosházi út és a Madách utca kereszteződéséhez értek, és a lámpa piros jelzése miatt megálltak, a vádlott kiszállt az autójából, és megfenyegette a másik sofőrt, hogy megveri. Megpróbálta kinyitni a kocsi ajtaját, ám mivel az nem sikerült, ráütött az üvegre.

A vádhatóság szerint a vádlott erőszakos és kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat vagy megbotránkozást keltsen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések