A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője a hivatalos közösségi oldalára feltöltött bejegyzésben reagált Gyurcsány Ferenc parlamenti felszólalása kapcsán.


Ma reggel egész jó állapotban találták Gyurcsány Ferencet a balatoni nyaralójában, ezért elhozták a parlamentbe, hogy felszólaljon. Beszélt például a lopásért és más bűncselekményekért 4-5-ször börtönre ítélt apjáról, és arról, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be – írja Facebook-oldalán Kocsis Máté.

👉 Pedig de, az a fontos. Lakosságarányosan legtöbbet az EU-ban. Sokat tett Gyurcsány, hogy ne így legyen, de így lett.


A kormány jó döntést hozott, jó korán, a többi ország csak most ébredezik. Ennek ellenére “foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel” vádolta meg a kormány tagjait és közölte, hogy “2022-ben vissza fog jönni (!) és nem lesz kegyelem”. A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni – emelte ki a politikus.

👉 Arról persze nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról és meghaltak, és vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amit hónapokig folytattak.


Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt – zárta sorait a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője.

Az eredeti bejegyzést itt tekintheti meg:

Ma reggel egész jó állapotban találták Gyurcsány Ferencet a balatoni nyaralójában, ezért elhozták a parlamentbe, hogy...

Közzétette: Kocsis Máté – 2021. április 7., szerda