A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kézikocsival tolták el a radiátorokat a jászteleki tolvajok


Jászberényi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 28 éves és egy 19 éves jászteleki férfi ellen lopás vétsége miatt.


A rendelkezésre álló adatok szerint a vádlottak február 25-én a kora délutáni órákban megjelentek a sértett jászeleki ingatlanánál. Az idősebb férfi bemászott a palakerítésen az udvarra, ahonnan 7 darab radiátort, 2 radiátor porfogót és három használt alufelnit adott ki az utcán várakozó társának. Az esetről akkor hírportálunk is beszámolt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a vádlottak a mintegy 150.000 forint értékű zsákmányukat egy kézikocsival tolták el a helyszínről. A Jászberényi Rendőrkapitányság rendőrei adatgyűjtést követően hamarosan elfogták a vádlottakat. A lopott dolgokat lefoglalták és kiadták a sértettnek.

A Jászberényi Járási Ügyészség az idősebb – különös visszaeső – vádlottal szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt, valamint arra, hogy a bíróság rendelje végrehajtani a korábbi felfüggesztett szabadságvesztését is.

A fiatalabb társával szemben 250 óra közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta az ügyészség arra az esetre, ha a bűncselekmény elkövetését az előkészítő ülésen továbbra is beismeri.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések