A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kerékkulccsal és vascsővel támadtak egy kerékpárosra Tiszabőn


A karcagi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket.


Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett Tiszabő belterületén április 11-én a déli órákban. A biciklis egy útkereszteződéshez érve balra akart kanyarodni, azonban egy autós már megkezdte előzését, ezért összeütköztek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy a kerékpáros a balesetet követően szóváltásba keveredett a járművet vezető korábbi haragosával és az időközben a helyszínre érkező családtagjaival. Az autó sofőrje egy kerékkulccsal, míg a másik két jogsértő vascsővel és deszkával bántalmazták a sértettet, aki elszaladt. A három támadó a bántalmazott után eredt, utolérték és tovább ütlegelték a fiatalembert. A verésnek a sértett helyszínre érkező édesapja vetett véget.

A fiatal férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Bejelentést követően a rendőrök elfogták és előállították a Kunhegyesi Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat, akiket csoportos garázdaság bűntett és testi sértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak.

A Karcagi Rendőrkapitányság a cselekmény körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések