A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kaláccsal lepték meg a vásárhelyi kórház dolgozóit


Húsvéti kalácsokkal lepte meg a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ hódmezővásárhelyi kórházának dolgozóit a Tiszta Szívvel Egyesület.


A 100 kalácsot a Pékmester Sütödéje ajánlotta fel az egyesületnek. A cég már több mint tíz éve támogatja a civilszervezetet. Az adományt Kallai Árpád, az egészségügyi intézmény főigazgatója vette át az egyesület tagjaitól. Burzon Mária, a Tiszta Szívvel Egyesület titkára hangsúlyozta, a pandémiás helyzetben a kórház különböző osztályain dolgozóknak szeretnének mosolyt csalni az arcára az adományukkal.

Mint arról beszámoltunk, a Tiszta Szívvel Egyesület néhány napja 200 ezer forint összértékben kis kiszerelésű, tartós élelmiszerekből álló csomagokat is adományozott a kórháznak, amiket az intézmény covidos betegeket ápoló osztályán, valamint az intenzív osztályon és az oltóponton dolgozóknak állítottak össze. Korábban pedig 5 millió forint értékű adománnyal támogatták a kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések