A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hozzátartozók közötti erőszak és 7 baleset történt az elmúlt 24 órában


Súlyos közlekedési baleset helyszínén, illetve erőszakoskodó hozzátartozóval szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2021. április 27-én 22 óra 40 perckor súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Egy helyi férfi közlekedett túl gyorsan autójával Susa irányából amikor egy útkanyarulatban, az Uraj úton kisodródott, majd egy ingatlan kerítésének ütközött. A sofőrt és két utasát is súlyos sérülésekkel szállították a mentőszolgálat munkatársai kórházba. A baleset pontos körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szintén az ózdi rendőrök alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak kapcsán egy férfival szemben ideiglenes megelőző távoltartást.

Az említett baleseten felül további egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén. Anyagi káros balesetek kapcsán pedig hat esetben intézkedtek a rendőrök.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések