A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollik István: Mi ez, ha nem virtigli oltásellenesség?


„Hogyan néz ki a gyakorlatban a baloldali oltásellenes kampány, amivel el akarják bizonytalanítani az embereket? Dobrev Klára most bemutatja!!” – kezdte Facebook-bejegyzését Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója a baloldali miniszterelnökjelölt-aspiránsról elmondta, „azt volt képes mondani tegnap az ATV-ben, hogy senki nem mondja ki azt, hogy a kínai és az orosz vakcina segít legyőzni a vírust.


Kedves Dobrev Klára! Magyarországon – és sok másik országban – ezeket a vakcinákat megvizsgálták szakemberek, akik Önnel szemben értenek ehhez. Ők a vizsgálat után arra jutottak, hogy ezek a vakcinák is hatékonyak és biztonságosak!

👉 Miért hazudja el a szakemberek véleményét a magyar emberek elől? Mi ez, ha nem virtigli oltásellenesség???”


– kérte számon a DK-s politikust Hollik István, és hozzátette: „ez az a baloldali oltásellenes aknamunka, ami emberéleteket veszélyeztet!”

Mint ismert, Dobrev Klára az ATV Egyenes beszéd című műsorában megint a keleti vakcinákat támadta, majd azt állította, hogy a kínai és az orosz vakcinákat senki nem vizsgálta meg, és „csak az a jó vakcina, amelyet Brüsszel jóváhagy”.

Hogyan néz ki a gyakorlatban a baloldali oltásellenes kampány, amivel el akarják bizonytalanítani az embereket? Dobrev...

Közzétette: Hollik István – 2021. április 14., szerda

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések