A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollik: A Fidesz kampányt indít a baloldal oltásellenességével szemben


A Fidesz online kampányt indít annak érdekében, hogy meggyőzze az embereket, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.


Hollik István úgy fogalmazott, a Fidesz a kampányában be akarja mutatni, mekkora felelőtlenség az, amit a baloldal csinál, „hiszen az az oltásellenes politika, amit folytatnak, az emberéletekbe kerül”.

👉 „Minden olyan emberélet a baloldal lelkén szárad, amelyről azért kellett lemondani, mert az illető hallgatott a baloldalra és nem vette föl a felajánlott vakcinát”


– jelentette ki a kormánypárti politikus.

Kiemelte, a kampány keretében készült, a Fidesz Facebook-oldalán már elérhető első videó a „baloldal kétszínűségével szembesíti a magyar embereket”.

Hollik István aláhúzta: amíg a baloldal petíciót indít, illetve bizalmatlanságot kelt egyes vakcinákkal szemben, „azaz másokat lebeszélnek egyes vakcinákról, lebeszélnek arról, hogy bizonyos típusú vakcinákat elfogadjanak,

👉 addig maguknak beadatják az oltást, mint ahogy azt Gyurcsány Ferenc is tette csütörtökön”.


Az említett videót itt tekintheti meg:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések