A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Három körözöttet fogtak el a biharkeresztesi rendőrök


Pár óra leforgása alatt.


A Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen április 18-án reggel jelentkezett belépésre egy román-magyar kettős állampolgár. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya körözését rendelte el, mert a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be. Az egyenruhások a férfit előállították, majd miután befizette a bírságot, szabadon bocsátották – olvasható a police.hu-n.

Aznap délután az ártándi határátkelőhelyen kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi. Vele szemben a Debreceni Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot, mert a pénzbüntetés helyébe lépő 200 nap fogházbüntetésnek letöltését nem kezdte meg. A 34 éves férfit a rendőrök elfogták és átadták a büntetés-végrehajtási intézet munkatársainak.

Néhány órával később egy moldáv állampolgár jelentkezett kilépésre Ártándnál. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfivel szemben a cseh hatóság beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, ezért előállították, majd átszállították a nyírbátori őrzött szállásra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések