A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyöngyösi otthonában ütött rajta a rendőrség a késes rablón


A márciusi dértől talán, a budapesti nyomozóktól nem védte meg a rablás kísérletével gyanúsítható férfit tökéletesnek hitt álcája.


Késsel a kezében hajolt be egy utasra váró taxi ablakán P. Gábor idén március 30-án – számol be a Police.hu. Mint megtudtuk: a férfi színes napszemüvegben, fekete maszkban, és fejébe húzott kapucnis felsőben követelte nyugodt hangon a sofőr pénzét és telefonját, majd nyomatékosítva szándékát a kést a taxis felé fordította. A sofőrnek sikerült vészhívással értesíteni a taxiközpontot, mire a társaság szinte minden autója a bajban lévő kollégájuk felé vette az irányt. Ezt a rabló is észlelte, így felhagyott a pénzszerzéssel és elmenekült.

Mint megtudtuk: a zuglói nyomozók minden lehetséges adatot, bizonyítékot begyűjtöttek, ami pár nappal később eredményre vezetett; azonosították a rablás kísérletével gyanúsítható 38 éves P. Gábort. A nyomozók április 12-én kora este akciót szerveztek az elfogásra, és gyöngyösi otthonában rajtaütöttek a férfin. A rendőrök megtalálták a kést, a férfi ruháit, köztük az álcázáshoz szánt maszkot, szemüveget és kapucnis pulóvert is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói P. Gábort rablás kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomása szerint ittas volt, olyankor „rendszeresen hülyeséget csinál”. A rendőrség megjelenéséig az egészet viccnek gondolta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések