A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elájult a hajléktalan, úgy megütötte a kisújszállási fiatal


Cigit és pénzt kért a fiatal férfi, de nem kapott, ezért ütött.


A Szolnoki Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy kisújszállási fiatalkorú férfival szemben. Az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség számolt be hírportálunknak.

A rendelkezésre álló adatok szerint a vádlott 2020. augusztus 11-én a kora esti órákban Kisújszálláson kiszemelt egy hajléktalan sértettet, aki épp egy padon ült. A gyanúsított odalépett hozzá és cigarettát kért tőle, de a sértett közölte, hogy nincs neki. Ekkor a fiatalkorú pénzt követelt a sértettől, aki azt mondta, hogy pénze sincs.

A gyanúsított erre ököllel oly erővel ütötte meg a sértettet, hogy rövid időre eszméletét vesztette és leesett a padról. Ezt kihasználva a gyanúsított átkutatta a sértett ruházatát, és eltulajdonította a nála levő 560 forintot, melyet nem sokkal később elköltött.

Az ügyészség a letartóztatásban levő vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztést és közügyektől eltiltást indítványozott a vádiratban, egyben indítványozták, hogy a korábbi felfüggesztett fogházbüntetését is hajtsák végre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések