A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donorként menti meg rokona életét Marsi Anikó


Donorként segíthet egy súlyos beteg rokonának a műsorvezető, ezért szakadt most el a fiaitól - írta a Blikk.


A Tények műsorvezetője, Marsi Anikó tisztázni szeretné a körülötte keringő pletykákat, ezért őszintén vallott az életében zajló drámáról, amiért fiait is nélkülöznie kellett egy időre - írta a lap.

Egyik hozzátartozómnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, az orvostudomány jelenlegi állása szerint a betegség gyógyíthatatlan, de egyetlen apró esély azért mégis van, a transzplantáció. Kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, ezért abban az esetben, ha az orvos telefonál, azonnal indulnom kell - mondta a tévés.

Nagyon nehéz napokat élünk meg mostanában, de bízunk a csodában, és abban, hogy az orvostudomány képes lesz győzedelmeskedni a betegség felett. Én pedig itt vagyok, és szeptember óta arra várok, hogy rendelkezésre álljak, ha kell. Emiatt hoztam meg azt a fájó döntést is, hogy elengedem a fiúkat Lacival Dominikára. Hiszen amikor kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, azonnal tudtam, hogy nekem most itthon kell maradnom - mondta a Blikknek Marsi Anikó.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések