A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dömötör Csaba: Önök szerint ez az összeomlás?


– A konfettit dobják a kukába, a pezsgőt öntsék a lefolyóba, mert nincs helye az önök ünneplésének – kezdte napirend előtti felszólalását Varju László DK-s képviselő, majd megjegyezte: – 22 ezer magyar család gyászol az Önök járványkezelése miatt.


– Hányingerem van attól, hogy önök a gyász közepette ünnepelnek. Mi lettünk a harmadik hullám Bergamója – hangoztatta a baloldali képviselő, aki szerint a kormány tíz év alatt kivéreztette az egészségügyet, ötezer orvos hagyta el a rendszert. – Tán stadionra kellett költeni? – tette fel a kérdést a Gyurcsány-párti politikus, majd hozzátette: – Önök megmutatták a világnak, hogyan lehet a halálkormányzásból pánikkormányzás.

👉 – Ilyen hazugságokat és lelketlen mondatokat nem fogok a levegőben hagyni


– mondta válaszában Dömötör Csaba államtitkár, aki rámutatott: mindenhol lezárások vannak, és világszerte tombol a járvány harmadik hulláma. Arról is beszélt, hogy a baloldal összeomlást emleget az oltási tervnél, de képviselőik – akik még csak nem is a legidősebbek – mégis megkapták a vakcinát.

👉 – Ha ez az összeomlás, akkor az uniós átlagot meghaladó 26 százalék micsoda?


– tette fel a költői kérdést Dömötör Csaba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések