A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dömötör Csaba: A DK logóját cseréljék le gumilövedékre


Gyurcsány az életről filozofált, majd fenyegetett


A tavaszi ünnepkörnek a legfontosabb üzenete az élet – kezdte napirend előtti felszólalását Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke először az élet és a halál filozofikus kérdéséről értekezett, majd közölte: „A következő hetekben ugrálni fognak rajtam”.

👉 – Az én apámat négyszer-ötször börtönbe zárták. Nem volt gazember, csak egy kicsit


– mondta a DK elnöke, aki az édesapját a Fideszhez hasonlította. – Önök ölték meg a háromszáz embert. Minden működik, amikor nem avatkoznak közbe, és semmi nem működik, amikor közbeavatkoznak – közölte Gyurcsány, majd a parlamentben fenyegetni kezdte a kormánypárti képviselőket:

👉 – Magukat is el fogják vinni, nem is olyan soká, talán egy év múlva. Mi ezt a felelősséget számon fogjuk kérni önökön, amikor megnyerjük jövőre a választást


– hangoztatta a DK-vezér, mire Kövér László házelnök közölte: „Arra kérek mindenkit, hogy tízperces szünetet kérjünk, hogy mindenki megeméssze Gyurcsány szavait.”

Gyurcsány Ferenc börtönnel fenyegette meg a kormánypárti politikusokat. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Dömötör Csaba felidézte, hogy Budapesten Gyurcsány arról értekezett, nem érdekli az embereket az oltás.

👉 – Fenyeget egy járvány közepén, pont úgy, mint amikor a másképp gondolkodókat azzal fenyegeti, hogy földönfutóvá teszi őket. Azt javaslom, hogy a DK logóját cseréljék le gumilövedékre


– mondta az államtitkár, hozzátéve: egy járvány közepén az a legfontosabb kérdés, hogy hány ember kapja meg az oltást. – Itt nem lesz helye trükkök százainak – szögezte le a képviselő, aki emlékeztetett arra, hogy baloldal az idősektől megvonta volna a lehetőséget, hogy bizonyos vakcinákat megkapjanak, sőt nyíltan az oltás ellen kampányoltak, amely emberek életét veszélyeztette.

👉 – Lehet lazáskodni a videójukban, elbagatellizálva Gyurcsány személyét, de a keleti vakcinákat betiltani szorgalmazó határozati javaslatot Szabó Tímea (Párbeszéd), Schmuck Erzsébet (LMP), Korózs Lajos (MSZP) és ön is aláírta, miközben beoltatják magukat a kínai vakcinával


– jelentette ki Dömötör Csaba, majd úgy fogalmazott, „szerepelhettek volna a járvány elleni küzdelem névsorában, de más utat választottak”.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések