A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Deák Dániel elemző is csatlakozott a Megafon csapatához + videó


„A célom az, hogy egy valós és tényekkel alátámasztott nézőpontot jelenítsek meg az álhírekkel szemben”


Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője is csatlakozott a Megafon csapatához. Ez egy, a Megafon Facebook-oldalára feltöltött videóból derül ki, amelyben az elemző kifejti: a politikai elemzés műfaja az utóbbi időben a Facebookra költözött. Szerinte ez egyrészt jó, mert sokkal hamarabb eljut az információ az emberekhez, de

👉 egyben veszélyes is, mert megjelentek az álhírek, és a függetlennek álcázott politikai aktivizmus, így pont a hiteles információk szorultak háttérbe.


A Megafon videójában Deák Dániel így folytatja: – Én már közel tíz éve foglalkozom politikai elemzéssel, de erre a munkára most a Facebookon is szükség van, mert egyes politikai események után, pillanatok alatt kirobban a kommentháború.

👉 A célom az, hogy egy valós és tényekkel alátámasztott nézőpontot jelenítsek meg az álhírekkel szemben.


Deák Dániel elmondta: ha már egyszer belevágtam, gondoltam érdemes mindezt jól csinálni, ezért felvettem a kapcsolatot azzal a csapattal, amelyik a legjobb ezen a téren. Felkerestem a Megafont, akiktől képzést és segítséget kaptam a tartalomkészítés terén, ennek köszönhetően már sokkal több embert el tudok érni a hiteles információkkal – hangzott el a Megafon videójában.

Egyre többen csatlakoznak a Megafon csapatához (többek között Bohár Dániel riporter és Rákay Philip), amelynek célja, hogy felerősítse a jobboldali hangokat a közösségi média platformjain.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések