A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brad Pittet tolószékben fotózták le: egészségileg nincs most minden rendben nála


A sztárvilág egyik legnépszerűbb alakja nehéz napok előtt áll, de szerencsére a gyógyulás gyors lehet.


Hiába 57 éves, Brad Pitt már a Volt egyszer egy Hollywood című filmben is bebizonyította, hogy még mindig nagyon jó formában van. Épp ezért érte nagyon váratlanul a rajongókat, amikor tegnap friss fotó került fel a netre a színészről, amint tolókocsiban tolják ki egy egészségügyi központból!

Brad Pitt mindent elkövetett, hogy ne legyen felismerhető távozása közben, de a lesifotósok még így is észrevették, ki lapul a maszk-napszemüveg kombó alatt. Egy közeli ismerőse aztán hamar megnyugtatta a rajongókat: a színész szerencsére csak egy kisebb műtéten esett át, mivel el kellett távolítani bölcsességfogait. Ez a procedúra viszont idősebb korban még jobban megviselheti a szervezetet, ráadásul rengeteg nyugtatót és egyéb gyógyszert kapott közben, így ez lehet az oka annak, hogy Brad Pitttolókocsiban távozott az orvosoktól.



Reméljük, hogy hamar meggyógyul, ugyanis kicsit több, mint egy hét múlva rendezik meg az Oscar-gálát, ahol Brad Pitt maga is színpadra fog állni!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések