A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Berontott éjszaka az ex és őrjöngött


Még decemberben tört rá volt élettársára a férfi, a Barcsi Rendőrkapitányság az eljárás iratait a napokban küldte meg vádemelési javaslattal az ügyészségnek.


A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába tavaly decemberben, késő este segélyhívás érkezett egy nőtől. A bejelentő elmondta, hogy a volt élettársa kitörte a ház egyik ablakát, majd azon keresztül bement hozzá, ahonnan nem volt hajlandó távozni.
Hirdetés

A bejelentést követően a barcsi körzeti megbízottak haladéktalanul a helyszínre siettek, ahol az őrjöngő férfit elfogták, majd előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra. Az 51 éves kálmáncsai lakos ellen magánlaksértés vétség, valamit a kijárási korlátozás megszegése miatt folytattak eljárást.

A Barcsi Rendőrkapitányság a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések