A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Berántotta a kéziféket, majd megverte a párját egy férfi a gyereke előtt


Felfüggesztett börtönre ítélt az Ózdi Járásbíróság egy férfit, mert vezetés közben megütötte, rángatta élettársát, veszélybe sodorva ezzel a gyermekét és az arra közlekedőket.


A férfi és családja Ózdon közlekedett a kocsival tavaly július közepén, az autót az asszony vezette, a hátsó ülésen pedig az elkövető gyermeke utazott. Az ittas férfi menet közben többször is fejen ütötte élettársát, és több esetben is szándékosan behúzta a kézifékkar, mely miatt az autó úton tartása és az esetleges baleset elkerülése végett a nőnek ellen kellett kormányoznia.

Később a férfi a nő haját kezdte rángatni, mely miatt a gépkocsi eltért az eredeti haladási irányától, majd amikor a férfi hirtelen ismét behúzta a kéziféket az autó hátsó kerekei blokkoltak és a jármű az úton keresztbe fordulva, a másik forgalmi sávban állt meg. A férfi magatartásával veszélyeztette az autóban utazó gyermeke és élettársa, valamint az arra közlekedő személyek, életét és testi épségét.

Az Ózdi Járásbíróság  1 év 10 hónap szabadságvesztésre ítélte a férfit közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt, a végrehajtását azonban 2 év próbaidőre felfüggesztette. A bíróság döntése jogerős.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések